Skip to content

Producător & exportator
de paneluri sandwich

pentru un parteneriat durabil
despre noi

Soluții de top
pentru toate industriile

Pentomax este un producător și furnizor de vârf în Europa de paneluri sandwich din aluminiu și PVC de înaltă calitate. Ne-am specializat în producția de panouri decorative pentru uși, care sunt utilizate într-o gamă largă de proiecte de construcție și design în întreaga UE.

Fondată în 1999 de către doi ingineri, Pentomax s-a născut dintr-o pasiune pentru inovație și dintr-un angajament de a furniza cele mai recente tehnologii în construcții clienților noștri, atât din România cât și dincolo de granițele ei. Produsele noastre sunt cunoscute pentru eficiența lor tehnică, flexibilitate și durabilitate, și ne-am stabilit o prezență puternică în țări precum Italia, Ungaria, Polonia, Spania, Belgia și Franța.

Ne mândrim cu abordarea noastră orientată către clienți și cu devotamentul nostru de a furniza cele mai bune soluții posibile pentru nevoile clienților noștri.

SINCE 2012
SANDWICH PANELS

Paneluri sandwich pentru construcții, industria auto și producția de publicitate

Capacitatea noastră de producție evoluează constant, deoarece introducem în mod regulat noi tehnologii și soluții pentru a ține pasul cu nevoile în schimbare ale clienților noștri. Acest lucru ne permite să oferim o gamă largă de panouri sandwich personalizate, de la panouri decorative pentru uși la învelișuri pentru pereți și multe altele, toate susținute de angajamentul nostru pentru excelență și satisfacția clienților.

Suntem mândri de reputația noastră ca furnizor principal de paneluri sandwich și suntem nerăbdători să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de construcție și design cu produsele și serviciile noastre avansate.

elemente_incastrate_perfect
producție de calitate

elemente decorative
perfect integrate

Incorporare perfectă a elementelor de aluminiu sau oțel inoxidabil – totul se află într-o linie perfectă, cu o toleranță de o zecime de milimetru.

produsele noastre

Paneluri uși

Echipa noastră de ingineri cu experiență caută în mod constant modalități noi de îmbunătățire a produselor noastre și de furnizare a celor mai bune soluții posibile clienților noștri. Fie că este vorba de utilizarea de noi materiale, tehnici de producție avansate sau abordări de design unice, ne străduim întotdeauna să creăm produse care se evidențiază și oferă performanțe și estetică excepționale.

Dacă căutați panouri decorative pentru uși care să fie nu doar frumoase, ci și inovatoare și tehnologic avansate, nu căutați mai departe. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe și pentru a vedea cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele de construcție și design.

Oferind produse și servicii de cea mai mai înaltă calitate

Aveți nevoie de mai multe informații sau de asistență tehnică?
Echipa noastră de experți va sta la dispoziție. Vă rugăm să completați formularul atașat și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Solicitați un apel

Echipa noastră de vânzări este întotdeauna la dispoziția dvs.