Skip to content

Paneluri sandwich pentru uși

Paneluri sandwich pentru uși

Pentru industria panelurilorpentru uși, oferim ca produse semifinite întreaga gamă de panelrui sandwich cu straturi superioare din PVC, aluminiu sau HPL, care pot laminate cu folii decorative. Cu ajutorul unui centru de prelucrare CNC de ultimă generație, putem crea, de asemenea, designuri de suprafață, decupaje etc. pentru aplicațiile dumneavoastră.

Descoperiți panelurile pentru uși

Matrix

Panelurile din gama MATRIX se evidențiază datorită designului lor excepțional și proprietăților lor superioare de izolație termică și fonoabsorbantă. Plăcile din PVC utilizate pentru producția acestei game sunt de cea mai înaltă calitate germană.

Evolution

Panelurile din gama EVOLUTION prezintă o selecție de panouri decorative, caracterizate de proprietățile lor superioare de izolație termică și fonoabsorbantă, durabilitatea excelentă pe termen lung și rezistența în fața condițiilor meteorologice severe.

Aplicațiile decorative din oțel inoxidabil sunt integrate perfect în suprafața panoului. Mai mult, datorită designului lor excepțional, ușile din gama Evolution sunt potrivite pentru orice mediu, făcându-le ideale atât pentru clădirile rezidențiale, cât și pentru cele de birouri.

Neo Style

Panelurile din gama NEO STYLE sunt alcătuite dintr-o selecție de panouri din aluminiu cunoscute pentru calitatea lor superioară și durabilitatea excelentă pe termen lung. În plus, aceste panouri oferă proprietăți superioare de izolație termică și fonoabsorbantă, asigurând în același timp un nivel înalt de securitate.

Caracteristica distinctivă a acestor panouri este pelicula decorativă, care înlocuiește perfect vopsirea electrostatică tradițională, oferind o rezistență sporită la zgârieturi.

incastrare_perfecta
Producție de calitate

elemente decorative
perfect integrate

Incorporare perfectă a elementelor de aluminiu sau oțel inoxidabil – totul se află într-o linie perfectă, cu o toleranță de o zecime de milimetru.

Catalog uși

Valorificăm decenii de experiențăși dorința de inovație pentru a crea produse și soluții care contribuie la îmbunătățirea vieții. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre soluțiile noastre și cum acestea pot aduce beneficii proiectului dumneavoastră.