Skip to content

Paneluri sandwich

Paneluri sandwich

La Pentomax, suntem mândri să oferim paneluri sandwich de înaltă calitate, realizate doar din cele mai bune materiale. Utilizăm un sistem tehnic dezvoltat intern pentru asamblarea panelurilor noastre, asigurându-ne astfel durabilitatea și longevitatea acestora. Cu o gamă largă de foi și materiale de bază din care puteți alege, vă oferim o varietate de modele și finisaje pentru a se potrivi cu nevoile dvs.

Fie că aveținevoie de un element sandwich premium sau un design mai tradițional, suntem încrezători că panelurile noastre sandwich vor satisface pe deplin așteptările dvs. în ceea ce privește calitatea, robustețea și durabilitatea.

Descoperiți produsele noastre

P-Max Thermo

Panelurile noastre sunt realizate dintr-o combinație de suprafețe din plastic, aluminiu și lemn, rezultând un material puternic și durabil. Cu o selecție mare de straturi superioare și materiale de miez din care puteți alege, precum și capacitatea de a le combina în multe moduri diferite, clienții noștri pot crea o varietate vastă de designuri unice pentru elementele lor finite.

P-Max Phonic

Cu caracteristicile lor speciale, panelurile noastre antifonice pot contribui la reducerea nivelurilor de zgomot și la îmbunătățirea izolației termice în diverse aplicații. Aceste panouri sunt ideale pentru utilizarea în pervaze de ferestre, uși, obloane, carcase de mașini și echipamente, precum și pentru capace fonoabsorbante.

P-Max Sign

Oferim o gamă de paneluri sandwich cu straturi superioare frezate disponibile în diverse materiale, inclusiv aluminiu, PVC și HPL. Oferim o varietate de modele de frezare din care puteți alege, astfel încât să puteți găsi potrivirea perfectă pentru proiectul dvs. Indiferent dacă doriți un stil tradițional sau modern, panourile noastre vă pot ajuta să obțineți aspectul pe care-l căutați.

P-Max Technic

Oferim o gamă de paneluri sandwich concepute pentru a îndeplini cerințe speciale, inclusiv rezistență crescută la impact, capacitatea de a fi înșurubate cu șuruburi industriale pentru construcții din lemn, greutate redusă și absorbție minimă a umidității. Panourile noastre au, de asemenea, caracteristici mecanice remarcabile și pot fi realizate dintr-un material prietenos cu mediul înconjurător, care este 100% reciclabil.

P-Max Protect

Oferim o gamă de paneluri sandwich special concepute pentru a oferi protecție împotriva efracțiilor și a altor tipuri de penetrare. Atunci când sunt utilizate împreună cu cadre sau structuri care oferă un nivel rezonabil de rezistență, panourile noastre pot contribui la protejarea obiectelor și persoanelor dintr-o zonă protejată pe o perioadă scurtă de timp.

Domenii de aplicare pentru panourile sandwich

Oferim paneluri sandwich potrivite pentru diverse domenii de aplicare, cu o calitate ridicată și consecventă.

La Pentomax, înțelegem că fiecare proiect are propriile sale cerințe și aplicații unice. De aceea, oferim o gamă largă de paneluri sandwich, cu o multitudine de combinații de materiale din care puteți alege. Fie că aveți nevoie de un panou cu aluminiu, fibre consolidate, HPL, PVC sau spumă rigidă, vom lucra cu dumneavoastră pentru a găsi cea mai bună soluție pentru proiectul dumneavoastră. Cu opțiunile noastre flexibile și personalizabile, puteți avea încredere că vă vom furniza elementul sandwich potrivit pentru a satisface nevoile dumneavoastră specifice. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe.

Paneluri sandwich pentru construcția ușilor.

Pentru industria panelurilor de uși, producem ca produse semifinite întreaga gamă de paneluri sandwich cu straturi superioare din aluminiu, fibre consolidate, rășini epoxidice, HPL, sau PVC, care pot fi fie acoperite cu pulbere conform standardului RAL, vopsite umed sau laminat cu decoruri sau folii uniforme.

Paneluri sandwich pentru construcția ferestrelor

Oferim o selecție largă de paneluri de înaltă calitate, utilizate în principal pentru extensiile de ferestre. Produse într-o tehnologie specială de fuzionare a elementelor plate împreună, acestea sunt extrem de durabile.

Paneluri sandwich pentru publicitate

Cele mai folosite materiale pentru producția unei reclame ușoare sunt: PVC expandat, PVC rigid, laminat HPL-HD, placă de aluminiu (ALU) sau placă de lemn rezistentă la apă.

Paneluri sandwich pentru construcția vehiculelor

Plafoanele, pereții, ușile și panourile de podea ale camioanelor moderne sunt în mare parte realizate din panouri sandwich. Spre deosebire de structurile metalice obișnuite, avantajul acestor panouri constă în faptul că pot fi produse cu o reducere semnificativă a greutății și cu o izolație termică excelentă.

Paneluri sandwich pentru construcția containerelor

Datorită designului său compact și greutății reduse, construcția cu elemente sandwich permite o stabilitate mecanică ridicată a containerului, oferind condiții optime pentru izolația termică atunci când este vorba de transportul produselor sensibile la temperatură.

Paneluri sandwich pentru pereti despărțitori

În domeniul construcției de pereți despărțitori pentru aplicații sanitare, plăcile simple de OSB acoperite nu sunt adesea suficiente, în special dacă umiditatea este un factor. Cu panourile noastre sandwich realizate din panouri stratificate HPL cu un miez din poliuretan reciclat (PR) care nu se umflă și respinge apa, oferim în acest segment soluții potrivite pentru încăperi umede cu cerințe crescute în medii umede.

Paneluri sandwich rezistente la efracție/impact

În ceea ce privește proprietățile lor de protecție, panourile sandwich rezistente la impact trebuie să aibă o clasificare mai mare decât, de exemplu, construcțiile din sticlă rezistentă la impact. Panourile sandwich rezistente la impact ar trebui montate în cadre sau construcții care, la rândul lor, sunt adecvate pentru a oferi o rezistență adecvată împotriva atacurilor.

Paneluri sandwich pentru protecție la zgomot

Astăzi, zgomotul reprezintă o problemă delicată, mediul nostru devine tot mai zgomotos în fiecare zi. Prin urmare, reducerea eficientă a zgomotului este o problemă foarte importantă. Oferim paneluri sandwich din diverse clase de protecție fonoabsorbantă.

Paneluri sandwich pentru economisirea energiei

În vremuri în care resursele energetice se epuizează constant și costurile cresc, subiectul eficienței energetice și al izolației termice în construcții și industrie devine din ce în ce mai important. Cu linia noastră P-MAX THERMO, oferim o varietate de paneluri de înaltă calitate cu proprietăți excelente de izolație termică ca un omagiu adus eforturilor de economisire a energiei durabile.

Paneluri sandwich destinate aplicațiilor industriale

În aplicațiile industriale există numeroase posibilități de utilizare a panourilor noastre. Ele sunt potrivite în special ca substructuri pentru reducerea greutății blaturilor de bucătărie realizate din piatră naturală sau artificială, ca panouri de bază pentru utilizare în agricultură, ca panouri de tavan sau pentru canale de ventilație, pentru sisteme de catering sau îngrijire medicală sau pentru sisteme de renovare.

Înfoliere realizată intern

Folii cu performanțe ridicate pentru aplicații în aer liber, care protejează împotriva influențelor meteo

Dispunem de capacități interne pentru aplicarea foliilor, cu accent pe suprafețe plane precum ferestre, fațade, uși și porți. Utilizăm folii decorative Renolit sau Hornschuch pe diverse tipuri de suprafețe, inclusiv HPL și aluminiu.

Lățimea maximă disponibilă pentru foliile noastre este de 1300 mm, astfel încât aveți posibilitatea de a găsi soluția perfectă pentru proiectul dvs.

Posibilități multiple de culori

Oferim paneluri sandwich personalizate care pot fi adaptate la nevoile și aplicațiile dumneavoastră specifice.

Cu o gamă largă de straturi superioare și materiale de miez din care puteți alege, precum și capacitatea de a le combina în multe moduri diferite, putem oferi clienților noștri o varietate vastă de posibilități de design pentru elementele lor finite.

Indiferent dacă căutați o schemă de culori tradițională sau mai modernă, avem o varietate de culori din care puteți alege, astfel încât să puteți găsi potrivirea perfectă pentru proiectul dumneavoastră. Cu opțiunile noastre personalizabile, puteți avea încredere că vă vom furniza soluția corectă în ceea ce privește culoarea pentru a satisface nevoile dumneavoastră specifice.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre posibilitățile noastre de culori și pentru a vedea opțiunile disponibile.