Skip to content

Despre Companie

Despre companie
Experiența noastră

Pentomax este o companie care produce și furnizează panouri sandwich din aluminiu și PVC. Suntem unul dintre cei mai importanți producători europeni de panouri decorative pentru uși, cu clienți în numeroase țări din UE, inclusiv Italia, Ungaria, Polonia, Spania, Belgia și Franța.

Pentomax a fost înființată în 1999 de doi ingineri, cu obiectivul de a aduce în România cele mai recente tehnologii în design și construcții de clădiri, cu un grad înalt de inovație, flexibilitate și eficiență tehnică.

Am investit semnificativ în mașini tehnologic avansate pentru a asigura clienților noștri accesul la cele mai eficiente și optimizate soluții din punct de vedere costuri. Capacitatea noastră de producție este în mod constant extinsă prin introducerea de noi tehnologii și soluții pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Companie de Top în Industria și Producția Industrială. Fondată în 1999.

1999
Lansarea companiei
PENTOMAX își începe activitatea cu scopul de a produce panouri sandwich termoizolante pentru tâmplărie din aluminiu și PVC.
1999
2003
Extinderea activității
PENTOMAX deschide a doua sa unitate de producție. Prin preocuparea permanentă pentru managementul și marketingul cel mai eficient, compania a dobândit o bună reputație printre companiile din domeniu de pe piața românească, cu rezultate economice relevante, cifra de afaceri crescând spectaculos de la un an la altul.
2003
2005
Certificarea calității
PENTOMAX obține Certificarea Sistemului de Management al Calității conform cerințelor standardului ISO 9001/2000, demonstrând astfel perseverența sa în menținerea unui nivel de calitate de top.
2005
2007
Sediu nou
PENTOMAX achiziționează un nou sediu în Constanța, unde se află atât fabrica, cât și clădirea administrativă. Continuând să se concentreze asupra menținerii unui nivel de calitate premium, se fac investiții în mașini, echipamente IT și comunicații, achiziționându-se în același timp software de ultimă generație.
2007
2010
Utilaje noi
PENTOMAX face o nouă investiție în utilaje moderne și, în același an, obține o nouă certificare de calitate, conform standardului SR EN ISO 9001/2008.
2010
2018-2022
Creștere continuă
PENTOMAX continuă seria de investiții în echipamente de ultimă generație, achiziționând utilaje ultra-performante cu rolul de a optimiza costurile de producție și, în același timp, de a susține inovația prin crearea de produse noi, unice pe piața din România.
2018-2022
Producție de calitate

misiune și valori

Pentomax va fi lider național în tehnologia panourilor compozite, furnizând produse inovatoare de înaltă calitate care să îndeplinească nevoile mereu în schimbare ale clienților noștri. Vom realiza acest lucru prin angajamentul nostru față de calitate, inovație și adaptabilitate.

about-panel-sect
SINCE 2012
Produsele noastre

Paneluri compozite

În calitate de producător de panouri sandwich, oferim numeroase soluții care sunt implementate în industrii precum: automotive, construcții, publicitate, educație și oriunde investitorii privați găsesc utilitatea panourilor prezentate în catalogul nostru de produse. Pentru fiecare dintre aceste industrii dedicate, punem la dispoziție mai multe soluții funcționale, variate în ceea ce privește construcția panoului, tipul de umplutură și funcția așteptată. De asemenea, oferim producția de panouri sandwich realizate la comanda specială a clienților.

produsele noastre

Paneluri uși

În calitate de producător de panouri pentru uși, oferim panouri sandwich P-Max Therm pentru uși, care, datorită diferitelor învelișuri exterioare (PVC, HPL, ALU), pot fi utilizate în diverse industrii. Stratul interior al panourilor este realizat, printre altele, din polistiren extrudat (XPS) sau spumă de poliuretan (PUR), asigurând durabilitatea panourilor sandwich în raport cu greutatea redusă. Este posibilă utilizarea diferitelor tipuri de inserturi, cum ar fi ALU sau membrana fhono absorbanta, dB, ceea ce îmbunătățește proprietățile lor anti-efracție sau de absorbție a sunetului.

SINCE 2012
companie de încredere

Echipa noastă dedicată

Echipa noastră este formată din profesioniști care vă pot oferi cele mai bune servicii pentru proiectul dvs. Avem mulți ani de experiență în industrie și ne străduim întotdeauna să furnizăm servicii de primă clasă de cea mai înaltă calitate clienților noștri. Dacă sunteți în căutarea de produse de cea mai bună calitate, echipa noastră experimentată este aici pentru a vă susține.