Skip to content

Aplicații

Domenii de aplicare

La Pentomax, înțelegem că fiecare proiect are propriile sale cerințe și aplicații unice. De aceea, oferim o gamă variată de paneluri sandwich, cu o multitudine de combinații de materiale din care puteți alege. Indiferent dacă aveți nevoie de un panou cu aluminiu, fibre armate, HPL, PVC sau spumă rigidă, vom lucra împreună cu dumneavoastră pentru a găsi cea mai bună soluție pentru proiectul dvs. Cu opțiunile noastre flexibile și personalizabile, vă puteți încrede că vom furniza panelul sandwich potrivit pentru a satisface nevoile dvs. specifice.

paneluri sandwich
pentru Construcția de Uși

În industria panelurilor pentru uși, producem ca produse semifinite întreaga gamă de paneluri sandwich cu straturi superioare din PVC, aluminiu sau HPL, care pot fi laminate cu decorații sau folii uniforme.

SINCE 2012
Paneluri sandwich potrivite

Paneluri sandwich
pentru Construcția de Ferestre și Fațade.

Închiderile exterioare folosite în fațade, inclusiv sticla transparentă, sticla emailată și panelurile sandwich din aluminiu oferă un aspect rafinat și contemporan clădirilor. În același timp, materialele interioare prezintă proprietăți calde și tactile. Combinarea sticlei cu casetele compozite din aluminiu generează un joc captivant de lumină și umbră pe fațade.

SINCE 2012
Paneluri sandwich potrivite

P-Max BOND

Paneluri sandwich
pentru Cutiile de Rulouri

Oferim o gamă variată de paneluri de înaltă calitate utilizate în principal pentru extensiile de ferestre. Fabricate într-o tehnologie specială de lipire a elementelor plate împreună, acestea sunt extrem de durabile.

SINCE 2012
Paneluri sandwich potrivite

Paneluri sandwich pentru Publicitate

Cele mai utilizate materiale pentru producția acestui panou publicitar ușor includ: PVC expandat, PVC rigid, laminat HPL-HD, placă de aluminiu (placă ALU) sau placaj rezistent la apă.

SINCE 2012
Paneluri sandwich potrivite

Paneluri sandwich pentru Construcția de Vehicule

Plafonul, pereții, ușile și panourile de podea ale camioanelor moderne sunt în mare parte realizate din paneluri sandwich. Spre deosebire de structurile metalice obișnuite, avantajul acestor paneluri constă în faptul că pot fi produse cu o reducere semnificativă a greutății, precum și cu o excelentă izolare termică.

SINCE 2012
Paneluri sandwich potrivite

Paneluri sandwich pentru Construcția de Containere

Datorită designului său compact și a greutății reduse, construcția tip sandwich permite o stabilitate mecanică ridicată a containerului, oferind condiții optime pentru izolația termică atunci când este vorba de transportul produselor sensibile la temperatură.

SINCE 2012
Paneluri sandwich potrivite

Paneluri sandwich pentru Pereți Despărțitori

În domeniul construcției de pereți despărțitori pentru aplicații sanitare, plăcile simple acoperite adesea nu sunt suficiente, în special atunci când umiditatea este un factor. Cu panelurile noastre sandwich realizate din plăci stratificate HPL cu un miez de poliuretan reciclat (PR) care nu se umflă și respinge apa, oferim în acest segment soluții potrivite pentru spațiile cu cerințe ridicate din medii umede.

SINCE 2012
Paneluri sandwich potrivite

Paneluri sandwich pentru Construcția de Bărci și Yachturi

În special în construcția navală, se pun cerințe speciale asupra elementelor de utilizat. Oferim numeroase soluții diferite care satisfac cerințele ridicate, de exemplu în ceea ce privește rezistența la umiditate și UV. În plus, elementele noastre au o greutate redusă și se remarcă prin proprietățile lor mecanice deosebite.

SINCE 2012

Paneluri sandwich Rezistente la Efracție sau Impact

În ceea ce privește proprietățile lor de protecție, panelurile sandwich rezistente la impact trebuie să aibă o calificare mai înaltă decât, de exemplu, construcțiile din sticlă rezistentă la impact. Panelurile sandwich rezistente la impact ar trebui montate în cadre sau construcții care, la rândul lor, sunt potrivite pentru a oferi o rezistență adecvată împotriva atacurilor.

SINCE 2012
Paneluri sandwich potrivite

Paneluri sandwich pentru Protecție Fonică

Astăzi, zgomotul este o problemă delicată, iar mediul nostru devine tot mai zgomotos în fiecare zi. Prin urmare, reducerea eficientă a zgomotului la minimum reprezintă o problemă foarte importantă. Oferim paneluri sandwich de diferite clase de protecție fonică.

SINCE 2012
Paneluri sandwich potrivite

Paneluri sandwich pentru Economisirea Energiei

În vremuri de resurse energetice în continuă scădere și costuri tot mai mari, subiectul eficienței energetice și al izolației termice în domeniul construcțiilor și industriei devine din ce în ce mai important. Cu linia noastră P-MAX THERMO, oferim o varietate de paneluri de înaltă calitate cu proprietăți excelente de izolație termică, ca o contribuție la sustenabilitatea eforturilor de economisire a energiei.

SINCE 2012
Paneluri sandwich potrivite

Paneluri sandwich pentru Scopuri Industriale

În aplicațiile industriale, există numeroase posibilități pentru utilizarea panelurilor noastre. Acestea sunt potrivite în special ca substructuri pentru a reduce greutatea blaturilor de bucătărie realizate din piatră naturală sau artificială, ca paneluri de bază pentru utilizare în agricultură, ca paneluri pentru plafoane sau canale de ventilație, pentru sisteme de catering sau îngrijire medicală sau pentru sisteme de renovare.

SINCE 2012
Paneluri sandwich potrivite