Skip to content

Paneluri izolante termic

P-Max Thermo

De mulți ani, aceste elemente sandwich cu diferite suprafețe din plastic, aluminiu și lemn s-au dovedit a fi de succes. Datorită disponibilității unui mare număr de strat de acoperire și materiale de miez, precum și posibilitatea de a le combina în multe moduri diferite, rezultă o mare varietate de designuri creative pentru elementul finit.

P-Max Thermo ALU

ALU pe ambele fețe, miez din polistiren extrudat (XPS).

Paneluri sandwich alcătuite din foi de acoperire din aluminiu pur cu o grosime de 1,0 – 1,5 mm și un miez din spumă de polistiren extrudat (XPS).

P-Max Thermo ALU DEKOR

ALU/HD pe ambele fețe, miez din poliuretan (PUR).

Paneluri sandwich alcătuite din foi de acoperire din aluminiu pur cu grosimea de 1,5 mm cu peliculă și un miez din spumă de poliuretan (PUR).

P-Max Thermo HPL DEKOR

HPL pe o parte, acoperit cu film decorativ, miez din poliuretan (PUR), PVC pe partea din spate.

Panouri sandwich alcătuite din foi de acoperire din laminat de înaltă presiune (HPL) cu grosimea de 2,0 mm și un miez din spumă de poliuretan (PUR).

P-Max Thermo HPL

HPL pe ambele fețe, miez din polistiren extrudat (XPS).

Paneluri sandwich alcătuite dintr-un laminat de înaltă presiune (HPL) cu grosimea de 2,0 mm și un miez din spumă de polistiren extrudat (XPS).

P-Max Thermo HPL PVC

HPL pe o parte, acoperit cu film decorativ, miez din spumă de polistiren extrudat (XPS), PVC pe partea din spate.

Panouri sandwich alcătuite din laminat de înaltă presiune (HPL) cu peliculă și un panou compact din PVC cu grosimea de 2,0 mm sau 1,5 mm și un miez din spumă de polistiren extrudat (XPS).

P-Max Thermo PVC

PVC pe ambele fețe, miez din spumă de polistiren extrudat (XPS).

Panouri sandwich alcătuite dintr-un panou compact din PVC cu grosimea de 1,5 mm și un miez din spumă de polistiren extrudat (XPS). Conductivitate termică: 0,025.